SZÁLLÁSUNKRÓL

Tiszaiház

Szálláshelyünk a Van egy ház a Tisza parton Tiszaderzs újonnan épült részén, Abádszalók és Tiszafüred között helyezkedik el gyönyörű erdős  környezetben sétatávra a Tisza parttól. A környék csendes, családias, kitűnő hely a pihenésre.

A Nyaraló egy kerítéssel teljesen elválasztott 2 szintes ikerház egyik fele, külön bejárattal. Földszinten található egy teljesen felszerelt amerikai konyhás nappali műholdas TV-vel, kandallóval és fürdőszoba különálló mellékhelyiséggel. Az emeleten 3 kétágyas hálószoba tévékkel és egy fürdőszoba wc-vel áll rendelkezésre. A házhoz tartozik egy nagy terasz kihúzható napernyővel és grillezővel. A kertben 3 autó parkolására elegendő hely van. 

Az aktív kikapcsolódást pártolók többféle programlehetőség közül is válogathatnak. A Tisza part vonalában húzódó gépjármű forgalom elől lezárt gáton,  újonnan kialakított kerékpárút található, ami teljes egészében megkerüli a tavat. Kerékpár bérlésre van lehetőség. Akik inkább a vízen töltenék az időt, számukra kajak vagy motorcsónak is bérelhető illetve szálláshelyünk vállal hajóztatást is kapitánnyal, aminek a részleteiről a Program résznél tájékozódhat. 

A legközelebbi repülőtér a 98 km-re lévő debreceni nemzetközi repülőtér.


HAJÓZÁSI PROGRAM

Szálláshelyünk rendelkezik saját hajóval, melyet külön térítés ellenében vendégeink igénybe tudnak venni kapitánnyal együtt. Egyszerre maximum 6 fő tud részt venni a programon melynek díja 25.000 Ft / 1 óra / 6 fő.